Produse de Info – Business de Succes

 

Produse de info pentru un Business de Succes  

 

 

Profitul firmei tale nu este asa cum vrei tu. Cat profit iti aduce un produs nevandut sau un serviciu?

 

Ceea ce iti aduce cu adevarat bani este: PR, Marketing si Inchiderea Vanzarii. Daca nu ajungi la acestea, lipsa lor va produce portiuni neexplorate in firma ta, de asemenea impiedica si oportunitatea potentialului profit in cea mai mare parte.

 

Lipsa profesionalului in PR, Marketing si lipsa Inchiderii Vanzarii, produc mult mai multe dezastre si cauzeaza pierderi de venit firmei tale decat criza financiara, toata concurenta ta si sistemul de impozitare anti-business, toate acestea la un loc.

 

Produsele de info sunt primul pachet din tara ce include cunostinte dobandite din practica pe trainingul de PR, Marketingului si Inchiderea Vanzarii, pentru fiecare pas parcurs. Nu cu ajutorul unui manual, ci un curs de mai multe luni, cu materiale audio, cu e-book-uri, cu studii de caz, aplicate pe cazuri reale, cu modalitati de testate si multe exercitii. La finalul acestui curs vei stii ce este PR-ul, ce este Marketingul si nu in ultimul rand ce este Inchiderea Vanzarii, in urma acestor cunostinte dobandite vei stii sa aplici fiecare informatie invatata.

 

Cui sunt recomandate acestea: Agentilor de vanzari, directorilor de vanzari, businessmanilor, managerilor de firma, de asemenea si MLM-urilor (materialul nu este in exclusivitate pentru MLM-uri, dar contine materiale audio si e-book-uri care sunt in mod special dedicat acestora).

 

Continutul pachetului:

 

 

10 motive din cauza carora ramai sarac (E-book). Cu asta trebuie sa incepem. Din acest material vei invata de ce un agent de vanzari, un lider de firma sau un agent MLM nu va fi niciodata bogat.

 

 

 

 

 

 

Cum sa gasim clienti (material audio). In acest material audio vei gasi 63 de moduri prin care sa atragi noi potentiali cumparatori sau  vechilor clienti sa stii sa le vinzi din nou. Sunt sigur de faptul ca oricat de profesionist esti in domeniul marketingului, in acest material vei auzi de cateva modalitati, pe care nu le-ai folosit niciodata. In acest material sunt informatii de care nu ai auzit in niciun seminar si nici nu ai citit in vreo carte. Am evidentiat anumite moduri pe care ar trebui sa le foloseasca un agent de vanzari-directe si un agent MLM.

 

 

Cum sa infiintezi marketingul companiei. (E-book). Foarte multi manageri de firma si agenti de vanzari cunosc o multime de tehnici de vanzari ale produselor, dar nu reusesc sa le aplice, din cauza faptului ca, ele inca nu au fost organizate intr-un sistem. In acest material vei invata cum sa iti refaci Marketingul firmei. Vei putea sa iti dezvolti marketingul companiei nu conteaza daca tu esti businessman sau agent de vanzari.

 

 

 

 

Inchiderea vanzarii. (E-book). In aceasta parte, se pierd cei mai multi agenti de vanzari. In sfarsit vei invata cum sa duci pana la bun sfarsit o discutie astfel incat clientul tau sa dea un raspuns afirmativ. In acest material vei afla o tehnica ce pana acum nu a fost accesibila in Romania. Iti garantez faptul ca, in timpul citirii materialului o sa ai un soc, deoarece o sa citesti despre o tehnica pe care daca ai folosi-o chiar din ziua urmatoare, discutiile tale cu clientii vor fi mult mai bune si vei reusi sa inchizi vanzarea. In acest material vei gasi, nu doar teorie, ci si experientele unor agenti de vanzari de succes, care deja au parcurs materialul. Este ceva inedit, de care nu ai mai auzit pana acum.  

 

 

 

 

Tratarea profesionala scuzelor (material audio). O statistica arata faptul ca doar 10% din agenti pot trata scuzele clientilor. Cu siguranta si tu ai citit deja o multime de carti despre asta, dar problema este ca nici asa nu ai reusit sa treci peste acest pas, adica de scuzele clientilor. In cele mai multe carti de vanzari, cand vine vorba de abordarea scuzelor, sustin faptul ca, trebuie sa convingi clientul, ca tu ai dreptate. Dar si aici apare o problema, la final tu ai dreptate, dar clientul tau se va simti insultat si nu va cumpara. De multe ori aceasta  abordare a scuzelor duce la o disputa intre agent si client. Dar este un mic secret, o cheie a succesului: daca in urma unei scuze tu raspunzi cu o intrebare, atunci ai pierdut. O sa iti placa foarte mult acest material.

 

Cum sa ne motivam echipa! (E-book). Aceasta este cea mai mare provocare pentru un manager de vanzari ori un lider sau lider MLM. In domeniul vanzarilor este cel mai mare flux de angajati. In urma unor sondaje, pentru societatile comerciale prima problema majora ar fi faptul ca, nu reusesc sa vanda indeajuns, o a doua problema ar fi faptul ca se consuma foarte mult timp si energie pentru invatarea vanzarii agentului, si apoi, dupa cateva saptamani agentul isi da demisia sau chiar dupa cateva luni. Daca urmezi sfaturile din acest material atunci vei reusi sa-ti motivezi colegii si ei te vor urma.

 

 

 

 

 

Minciuni in MLM. (material audio). Ne-am gandit sa ajutam si MLM-urile cu acest material. Am constatat faptul ca majoritatea seminariilor adresate MLM-urilor vorbesc despre motivare. Acum vei cunoaste acele informatii pe care tu le folosesti deja, dar din cauza acestora, nu reusesti sa te extinzi. Aceste minciuni au transformat mai multe mii DE INCERCARI ALE agentilor, din MLM-uri in esecuri.

 

 

 

Sfaturi pentru dezvoltatorii de retele MLM. (E-book). Aici vom prezenta tehnici rezultate din studii de caz pe care le-au aplicat lideri de  succes din MLM.

 

 

 

 

 

 

 

  Master follow. (E-book). In sfarsit vei invata, draga lider MLM, cum ajungi la inchiderea vanzarii cu clientii si acestia se inscriu in MLM-ul tau. Aici nu prezentam o motivare, ci o descriere pas cu pas, care urmata corect va duce la inscrierea mai multor potentiali clienti in reteaua ta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comanda produse de info – business de succes si vei primi pe e-mail aceste materiale. Costa total pachetul este 449 lei.  Poti sa le comanzi aici.

Datele de Facturare:

Firma: Profiagent SRL-D

CUI: 30651825

Cont Bancar: RO55BTRLRONCRT0217009201

 

Produs* :
Nume :
Prenume :
Email :