Cartea – Inchiderea Vanzarii

 

 

Anul acesta, in luna Februarie a aparut prima carte in Romania despre Inchiderea Vanzarii!

 

Cartea a fost scrisa de mentorul nostru Kasza Tamas, despre care trebuie sa stim ca a reusit sa-si dea seama de anumite lucruri in legatura cu Inchiderea Vanzarii, care au devenit o senzatie. La ora actuala, sistemul franciza functioneaza in 5 tari. El personal tine cursuri de inchidere a vanzarii in multe tari din Europa, Rusia si Statele Unite ale Americii.

ACUM SI TU POTI BENEFICIA de aceasta carte care reprezinta experienta si practica a 20 de ani!

Cartea contine 40 de pagini cu  propozitii concrete, intrebari si evitari ale scuzelor, cu care altii au castigat milioane!

O carte asemanatoare nu a existat pana in acest moment pe piata!

CONTINUTUL CARTII:

Ce este Inchiderea Vanzarii?

Care este diferenta intre vanzare si Inchiderea Vanzarii. Care este abordarea corecta? Care sunt cele doua date false din cauza carora nu vinzi destul? Cum ar trebuii sa construiesti Inchiderea Vanzarii? Cum sa-ti construiesti propria varianta de vanzari?

Prezentarea:

Este normal sa ai o prezentare. Daca nu ai o prezentare corespunzatoare, nu poti vinde si inchide vanzarea. Cum sa iti faci o prezentare foarte buna in asa fel incat sa duci clientul imediat pe banda de accelerare a inchiderii vanzarii?

Harta clientului:

Cum sa negociezi? Care sunt principalele scuze peste care trebuie sa treci? De ce primesti scuze la sfarsitul discutiei de negociere? De ce nu castigi atatia bani cati ai dori? Cei care au avut succes inainte de 2004 de ce nu au si acum?

Rezolvarea profesionala a scuzelor:

Noua metoda din 2013 de rezolvare a scuzelor. Tehnica celor trei pasi si cele 15 cuvinte cheie!

Tehnica de negociere: Pregatirea Sabiei de Diamant

Cum sa construim negocierea in asa fel incat la sfarsit clientul sa spuna DA. Cate propozitii stie un agent de vanzari despre produsul sau si cate ar trebui sa stie. Cum trebuie construite propozitiile care trebuie spuse clientului despre produs sau serviciu pentru a functiona?

Abordarea supersonica a Inchiderii Vanzarii:

Filosofia  formulei 1 x 15 x 24 x 2 x 5 – 6 x 6 si importanta acesteia. Secretele strategice si tactice ale Inchiderii Vanzarii. Cum poti inchide vanzarea cu oricine, in 40 de secunde după 5 minute de pregatire? Care sunt sistemele si metodele exacte ale vanzarii si inchiderii vanzarii?

Cartea a fost editata după TRAININGUL VIP INCHIDEREA VANZARII de sase zile a lui Kasza Tamas. Valoarea acestui training este de 2.900 lei + tva, dar acum poti sa ai acces la aceste informatii in format scris.

 

 

 

Pretul cartii – “Inchiderea SUPERSONICA in Vanzari” este de 90 ron.

 

 O poti comanda aici.

Datele de Facturare:

Firma: Profiagent SRL-D

CUI: 30651825

Cont Bancar: RO55BTRLRONCRT0217009201

 

 

Produs* :
Nume :
Prenume :
Email :