Training Gratuit – Inchiderea Vanzarii, Brasov

Învață închiderea vânzării!

Poți participa gratuit la un curs de închiderea vânzării de 3 ore. Cheia succesului în vânzare este închiderea vânzării. Dacă stăpânești această tehnologia, poți închide vânzarea cu clientul, dacă nu o să pierzi o mulțime de bani. Învață secretul celor mai buni vânzători din lume. Închiderea vânzării.


La acest trening o să înveți următoarele:

  • O să cunoștri 10 calități pe care agenţii de success din lume deja le dețin. Dacă vrei să te numeri printer cei mai buni din lume, trebuie să ai calitățile pe care le au cei mai buni. Acum ai ocazia să afli care sunt aceste calități și să le însușești.
  • O să înveți încă 10 secrete ale vânzării, pe care dacă le cunoști o să vezi mai clar vânzările, o să știi ce ai greșit și unde trebuie să mai perseverezi.
  • O să înveți care este diferența dintre vânzare și închiderea vânzării. Există probabilitatea ca să folosești o tehnică de vânzare, care în zilele noastre nu mai funcționează. În zilele noastre trebuie să știi să închizi vânzarea. Aici o să afli care este diferența dintre cele două tipuri de vânzare.
  • O să înveți cei 5 pași ai tehnologiei închiderea vânzării.
  • O să descoperi care sunt cele 5 niveluri ale agenților de vânzări şi o afli unde te situezi şi tu.
  • O să înveți cum să te prezinți. Dacă prima impresie este un succes deja pe jumătate vânzare este făcută.
  • O să afli încă multe-multe lucruri despre vânzări la treningul gratuit, pe care nu le-ai auzit nicăieri.

De ce să ai încredere în noi?

La ora actuală noi, (Flaviu Petra și Tamas Gal) suntem singuri specialiști ai închiderii vânzării din țară.

Scopul nostru este crearea unei noi culturi de vânzări în România. Am dorii ca în această țară toți agenţii, proprietarii de firme, MLM-iști să devină vânzători profesioniști, să reprezinte corespunzător această ramură și prin acesta să câștige mai mulți bani. Tocmai de aceea pe noi nu ne interesează câți bani ai, dacă poți să-ți permiți sau nu un curs de vânzări mai scump, noi te ajutăm și pe gratis. Îmi aduc aminte acele vremuri când nu puteam să-mi permit nici măcar un curs mai ieftin sau cumpărarea unei cărți, fapt pentru care trebuia să învăț din materialele gratuite pe care le găseam.

Le datorez foarte mult acelor material gratuite, întrucât cu ajutorul lor am evoluat și azi pot să-mi permit să cumpăr orice curs de instruire.

Noi nu suntem trainer ca să ne asigurăm existența. Nu ținem cursurile ca să cumpărăm pâine din banii câștigați, amândoi suntem și la ora actuală agenţi de succes. Amândoi vindem aproape de 15 ani, avem experiență, dar nu numai pe baza experienței ținem cursurile, căci asta nu ar ajunge. Am participat în străinătate la cursuri de training unde am fost specializați. Acolo am învățat cum trebuie să pregătim agenţi, cum să găsim problemele acestora și cum să le oferim soluții viabile.

Dar mai bine vino la cursul gratuit și acolo o să ne cunoști personal.

Vino și învață să închizi vânzarea astfel să obți câştiguri și venituri mai mari.

Vino să schimbăm împreună cultura de vânzări din România !

 

Trainingul va avea loc la 22.02.2017 , ora 17:00 – 20:00, in Brasov, B-dul Garii, nr. 7 A, Hotel Kronwell.

Ma inscriu la Trainingul Gratuit!

http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl62610/ns111601/subscribe.html

 

Flaviu Petrar si Tamas Gal specialisti in inchiderea vanzarii (closer)!

Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail:  info@trainer-vanzari.ro / info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *