Telurile

 

Salut!

Sa vorbim despre teluri. Poate trebuia sa incepem cu acest subiect. Nu avem traininguri separate despre dezvoltarea personala sau despre teluri, insa este important sa le amintim. Din experienta am observat ca la majoritatea oamenilor de vanzari nu le este clar acest subiect. La traininguri am auzit ca telul lor este sa se imbogateasca, sa devina lideri de piata, sa achizitioneze o masina noua etc. Din pacate, acestea nu sunt teluri reale, ci teluri traditionale. Tu ca si om de vanzari sau antreprenor trebuie sa ai teluri clar definite. Da, intr-adevar ai auzit bine “teluri”, adica mai multe. Asadar, trebuie sa ai teluri, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Bineinteles acestea trebuie scrise.


  • Teluri pe termen scurt, adica doar pe cateva luni, ce vrei sa obtii, cate vanzari vrei sa ai, ce venit vrei sa ai, toate acestea in cifre exacte. De exemplu, in August vand 100 de masini sau din luna Septembrie venitul meu este de 5000 de ron.
  • Telurile pe termen lung pot insemna, teluri pe cativa ani, de exemplu in 2019 sunt cea mai buna firma de imobiliare din Bucuresti; in 2021 sunt “diamant”.

Si nu te opri aici. In momentul in care ai teluri pe termen scurt si pe termen lung pregateste o planificare cum sa le realizezi. De exemplu: cate produse trebuie sa vinzi pentru a-ti atinge telul, de cati clienti ai nevoie pentru aceasta, ce fel de strategie vei folosi in momentul in care faci reclama etc.

Pana acum am vorbit de teluri. Dar toate aceste teluri sunt despre tine si firma ta. Dar care este situatia clientilor tai? Tu trebuie sa ai un tel si pentru clientii tai, pentru oameni. Iti spun un secret, acesta trebuie sa fie telul tau suprem. Aceasta  trebuie sa fie misiunea ta!!!

VEZI MISIUNEA NOASTRA: “De a dezvolta o noua cultura de vanzari in Romania”. 

Pe pagina noastra web www.trainer-vanzari.com, sau la traininguri, telul nostru nu este de a castiga bani, ci de a te ajuta sa devii closer, iar datorita acestui fapt, sa-ti atingi telurile personale. Si crede-ma asta nu este “o politica” de marketing. Si nu promovam aceasta idee ca sa-ti vindem ceva, ci credem cu tarie in ea. Telul nostru este de a te ajuta sa ai succes!

Poti avea tot ce-ti doresti în viată daca ajuti suficiente persoane sa obtina ceea ce vor.”.  – Zig Ziglar.

De exemplu, telul lui Bil Gates a fost ca fiecare om sa detina un computer in casa sa, nu sa vanda programe de operare pe calculator.

A si reusit si ceea ce este cu adevarat interesant este ca majoritatea acestor computere utilizeaza programul lui, iar acest fapt ii aduc si bogatia.

Pe scurt, trebuie sa ai teluri personale, pe care doresti sa le atingi, dar mai presus de asta, trebuie sa ai un tel de a ajuta oamenii, cu care poti sa faci o lume mai buna, esti capabil de asta!

O sa te ajut sa devii un om de succes si sa-ti indeplinesti telurile. Nu ai altceva de facut, decat sa comanzi “Produse de Info – Business de Succes“. Aici vei invata tehnologii cu ajutorul carora iti vei dezvolta afacerea, magazinul, firma si vei putea ajuta oamenii. Nu-ti irosi capacitatea, nu fii un om de vanzari sau antreprenor mediu, fii cel mai bun!!! Da maximum din tine si haide sa facem o lume mai buna impreuna. Pentru asta iti voi oferi o tehnologie de succes. Un link: http://www.trainer-vanzari.com/produse-de-info-business-de-succes/

 

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail: info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *