Referinta de la client

Salut!

Tu ai vreo referinta?

Imagineaza-ti faptul ca, foarte multe firme romanesti si agenti de vanzari nu au referinte de la clienti. Ce inseamna o referinta? Un client de-al tau isi exprima multumirea fata de firma ta, de tine, de produsul tau. Crede-ma, este foarte important. Nici nu iti poti imagina cat de mult inseamna referinta pentru inchiderea vanzarii. Foarte multi clienti din acest motiv iti cumpara produsul.

Exista 2 tipuri de referinte care te pot ajuta:


  1. (Referinta) Scrisa. Asta inseamna ca, dupa ce clientul a folosit ceea ce tu promovezi, sa-i ceri sa-si spuna parerea despre produsul sau serviciul oferit de tine, sub forma scrisa. Am vazut firme care aveau un panou cu parerile clientilor in sala de asteptare. Imagineaza-ti momentul in care cineva intra in firma ta si vede panoul cu parerile clientilor tai, ce crezi le creste increderea in tine si in firma ta? O alta forma este sa realizezi o brosura sau un caiet cu referintele pozitive ale clientilor tai. Aceste brosuri pot fi folosite in procesul de vanzare. Adica potentialului client are posibilitatea sa citeasca parerea unui persoane care deja a cumparat. Crede-ma, este mult mai convingator decat sa povestesti despre avantajele produsului tau.
  2. (Referinta) Video. Este simplu, inregistreaza video parerea pozitiva a clientului. Aceste videouri le poti arata altor potentiali clienti, le poti incarca pe pagini web, poti sa le trimiti prin e-mail etc. Are un efect fantastic pentru inchiderea vanzarii. Insa, te rog un lucru, in aceste videouri nu plati actori care sa vorbeasca despre produsul tau, ci lasa-l pe adevaratul client sa povesteasca despre experienta sa.

Asadar, trebuie sa ai referinte, scrise sau video, dar cel mai bine e sa le ai pe amandoua. Daca pana acum nu ai avut asa ceva, incepe sa lucrezi la asta.

Daca ai nevoie de ajutor, cumpara: “Produse de Info – Business de Succes“ In acest material vei primi raspuns la intrebarea cum sa-ti faci referinte scrise sau video. Aici este scris exact despre ce trebuie sa vorbesti cu clientul si un numar de pasi pe care daca-i urmezi corect, referinta va avea un impact mult mai mare. In acest material o sa-ti dezvalui care este cel mai bun instrument pentru crearea unei referinte video. Aici poti achizitiona materialul! http://www.trainer-vanzari.com/produse-de-info-business-de-succes/

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal!

Flaviu Petrar si Tamas Gal specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail: info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *