Problema Clientului

Salut!

Daca inveti si pui in aplicare ceea ce este scris in lectia de azi, vei avea mai multi client interesati cu care vei reusi sa inchizi vanzarea. Nu facem altceva decat sa constientizam importanta problemei clientului.

Fiecare produs a fost conceput pentru a rezolva o anumita problema. Doar priveste produsele din jurul tau. Acestea rezolva fiecare cel putin o problema. De ce crezi ca-ti cumpara clientul produsul? Ca sa-si rezolve o problema. Tu trebuie sa ai o lista pe care sa fie trecute toate problemele pe care produsul tau le poate rezolva. Celalalt lucru important este ca pe parcursul negocieri, trebuie sa vorbesti mai mult despre problemele clientului tau, nu despre produs. De la foarte multi traineri am auzit ca un agent de vanzator bun trebuie sa vorbeasca despre avantajele produsului, cat de folositor va fi pentru client. Insa, nu este adevarat, pentru ca este mai bine sa vorbim despre beneficii clientului, decat despre avantajele produsului, chiar si asa, asta nu este tehnica ideala. Tu trebuie sa vorbesti cel mai mult despre client si despre problemele acestuia. De ce? Pentru ca sa stie, ca frica de pierdere este mai mare decat dorinta de castig. Un expert in vanzari se foloseste de asta. De exemplu un agent MLM care promoveaza suplimente nutritive, ii va fi mult mai usor sa vanda, daca il face pe client sa constientizeze problema pe care o are, ce se intampla daca aceasta se agraveaza, daca nu ia masuri pentru rezolvarea acesteia. Sau un consultant financiar ii arata clientului ca daca nu face nimic acum, la batranete nu va avea din ce trai etc.

Asadar, stabileste problema clientului si in functie de aceasta, vinde-i! Crede-ma, vei avea mult mai mult succes in vanzari.

Fii un expert in vanzari si comanda “Produse de Info – Business de Succes“  de unde vei invata pasii inchiderii vanzarii. Vei invata cum trebuie sa comunici cu clientul despre problema lui, cum sa o maresti pe aceasta, pentru ca apoi sa inchizi vanzarea, plus multe alte lucruri importante despre inchiderea vanzarii.

Comanda aici si fii expert in vanzari! http://www.trainer-vanzari.com/produse-de-info-business-de-succes/

 

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail: info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *