Prezentarea de Impact

Salut!

Noi suntem Petrar Flaviu si Gal Tamas.

Scopul nostru este de a te ajuta sa devii closer.

Daca in acest moment citesti acest material, inseamna ca ai descarcat materialele audio si e-book-urile gratuite. Suntem siguri ca le-ai si citit respectiv ascultat. Pune in aplicare informatiile si vei ajunge la rezultatul dorit.

Daca deja ai acceptat aceasta provocare, atunci speram ca acest curs online te va ajuta sa-ti invingi fricile si sa-ti atingi telurile personale. Multi din clientii nostri si-au imbunatatit rezultatele. De exemplu, un vechi client de-al nostru avea un castig de 90.000 de lei pe an. Dupa ce a invatat inchiderea vanzarii a ajuns la 200.000 de lei.

Sper ca o sa ne simtim bine impreuna si o sa acumulezi multe informatii valoroase.


Sa ne prezentam:

Numele meu este Tamas Gal, am 31 de ani si sunt un specialist in inchiderea vanzarii, primul de acest gen din Romania. Am o sotie frumoasa de 2 ani de zile si o fetita de 6 luni, care seamana foarte bine cu mine. Traim in Bucuresti, iar de aici cutreier toata tara.

Pentru inceput numele meu este Flaviu Petrar si sunt expert in vanzari (closer). Sunt o persoana creativa, imi place sa glumesc, sa rad si sa iau viata ca un joc. Ma gasesti de cele mai multe ori la Cluj-Napoca unde locuiesc impreuna cu familia mea.


Si de aici incolo am dori sa ne adresam la persoana I. Deasemenea o sa-ti aratam cateva idei care te vor putea ajunge pe viitor.

Prima lectie a acestui curs este de a avea o prezentare de impact. O prezentare de impact nu este doar “numele meu este XY, colaboratorul firmei Z”

O prezentare de impact este atunci cand reusesti sa captezi atentia clientului tau, ii povestesti despre tine, despre familia ta etc.

Cum sa captezi atentia clientului? Trebuie sa te pozitionezi in asa fel incat, clientul tau sa se uite cu admiratie la tine, sa fie captivat de tine, sa-si doreasca ceea ce promovezi, sa simta ca il poti ajuta. De aceea in prezentarea noastra ne-am pozitionat ca “specialisti ai inchiderii vanzarii” deoarece, noi te putem ajuta sa iti cresteti veniturile. Creeaza-ti si tu un nume in domeniul tau astfel incat, clientul sa inteleaga de ce este important sa te aleaga pe tine.

Un alt lucru important este sa povestesti cateva lucruri despre tine, despre familia ta, hobby-uri, deoarece acesta este inceputul unei relatii. Iar oamenii prefera sa cumpere ceva de la o persoana pe care o cunosc nu de la o firma. Incepe sa faci o relatie cu clientul tau astfel, acesta va fi mai deschis, iar acest lucru este foarte important in inchiderea vanzarii.

 

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal!

Flaviu Petrar si Tamas Gal Specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail: info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *