Pasii vanzarii

 

Salut!

In lectia de azi, vei cunoaste cei 3 pasi ai vanzarii. Despre acestea sigur nu ai auzit in vreun curs si nici nu o sa auzi. Vanzarea consta in 3 pasi:

  1. PR (Public Relation)

Adica relationarea cu publicul. Definirea exacta a PR-ului: PR-ul este o relatie pe care o construiesti cu consumatorul prin care comunici ce te defineste! Adica, acel produs, serviciu, cu care te mandresti, care face mai buna viata oamenilor, il comunici și il faci cunoscut! Mai simplu spus, cum te promovezi pe tine. Poate ai fost invatat de mic, dupa cum spune si proverbul “lauda de sine nu miroase-a bine”. Nu este adevarat. Daca intr-adevar tu ajuti oamenii sau firmele sa-si atinga obiectivele, atunci comunica acest fapt corespunzator. Nu te ascunde. Nu uita ca un client care este multumit de serviciile tale te va recomanda si altora. Asta este realitatea. Daca serviciile oferite de tine sunt bune, categoric vei fi recomandat, dar sa nu te multumesti cu atat. Trebuie sa apara articole in ziar cu realizarile tale, sa se auda la radio, sau trimite scrisori despre aceste fapte etc. Da-i voie clientului sa te cunoasca atat pe tine cat si  produsul tau, arata-le oamenilor cum poti sa le imbunatatesti viata.

Asadar, PR-ul trebuie sa-ti promoveze imaginea ta și a firmei tale.Daca ai un PR bun, oamenii vor avea incredere in tine.

2. Marketing

Marketingul iti vinde produsul si pretul. Marketingul determina clientul sa simta ca are nevoie de acel produs si ca acesta isi merita banii.

  1. Inchiderea vanzarii

Inchiderea vanzarii reprezinta procesul prin care elimini fricile clientului legate de cumparare si  acesta iti cumpara produsul chiar ACUM.

Acesti 3 pasi trebuie urmati corect pentru a avea succes in vanzari.

Daca vrei sa inveti despre toate acestea, comanda Produse de Info – Business de succes. In acest material va fi si o parte separata, unde poti afla cele mai bune tehnici PR, care este cuvantul cheie al PR-ului. Va fi si un material audio separat, din care vei afla 50 de modalitati cu care poti sa-ti cresti numarul de clienti (indiferent daca lucrezi cu tehnici traditionale sau cu MLM), vei invata cum sa iti construiesti marketingul firmei, sau cum sa inchizi vanzarea. Eu impartasesc informatii aici cu tine, informatii pe care daca le vei dobandi, garantat vei avea succes.

Comanda aici: http://www.trainer-vanzari.com/produse-de-info-business-de-succes/

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal!

Flaviu Petrar si Tamas Gal Specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact:
Tel: 0740035393 / 0755143642
Mail: info@trainer-vanzari.com

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *