Cum sa ai mai multi bani

Salut!

 

Si tu, ca majoritatea celor care fac vanzari, ai inceput sa faci acest lucru din 2 motive. Primul motiv este ca ai posibilitatea sa ajuti multi oameni, iar al doilea este pentru ca poti castiga foarte multi bani, desi aceasta activitate nu este pe placul multora pentru ca zic ei, nu-ti ofera siguranta zilei de maine.

Azi, scriu despre cele 3 lucruri la care trebuie sa te gandesti, daca vrei sa-ti cresti veniturile din vanzari.

 

1.Gandeste-te mereu, cum sa gasesti clienti noi.

Sunt firme care nu pun accent pe acest lucru, deoarece ei au deja un portofoliu de clienti si pot conta pe acestia. Poate asa si este, dar nu asta conteaza. Deoarece numarul cumparatorilor va scadea din diferite motive, precum: unii mor, altii se muta din zona respectiva sau vreo cunostinta de-a lor isi deschide o afacere asemanatoarea sI inevitabil 1-2% dintre ei sunt nemultumiti.

Asadar, tu ca si lider de firma, director de vanzari sau agent MLM, trebuie sa gasesti clienti noi.

 

2. Sa cresti valoarea tranzactiei.

Ce inseamna asta? A creste valoarea tranzactiei inseamna sa-l determini pe client sa cheltuiasca mai mult in momentul cumpararii. Adica, daca clientul deja si-a deschis portofelul, incearca sa-i mai vinzi un produs sau vreun serviciu. Un exemplu bun ar fi McDonalds. Daca intri sa mananci un hamburger, vanzatoarea te intreaba daca cumva doresti si cartofi prajiti, sau daca vrei portie mare. Aceeasi chestie o face si TV SHOP-ul. Daca vezi o reclama la televizor si iti place, ii vei suna sa comanzi produsul, iar ei vor incerca sa-ti vanda telefonic si niste accesorii.

Asa ca, incearca sa-ti convingi cumparatorul sa cheltuiasca mai mult si asa cu acelasi numar de cumparatori, incasarile tale vor fi mult mai mari.

 

3. Sa vinzi si clientilor existenti.

Multi agenti de vanzari sau firme nici nu se preocupa de acest aspect. Fii atent, pentru ca in acest segment sunt multi bani in joc, nu-i lasa sa se piarda. Daca tu ai mai multi de 100 sau 1000 de cumparatori, ai sansa ca un numar semnificativ de clienti existenti sa mai achizitioneze vreun produs de la tine. Daca tu nu ai un alt produs sau serviciu, trebuie sa iti faci! Daca nu-ti vei contacta clientii existenti, o vor face altii, iar asta te va costa.

Pe tine ca expert in vanzari trebuie sa te preocupe aceste aspect.

Incepe! Fa aceste lucruri!

 

Daca cumva, ai nevoie de ajutor in acest sens, comanda Produse de Info – Business de succes de unde vei invata: cum sa gasesti clienti noi, cum poti sa cresti valoarea tranzactiei si cum sa vinzi din nou clientilor existenti! Aici poti comanda materialul aici: http://www.trainer-vanzari.com/produse-de-info-business-de-succes/

 

Cu drag,

Flaviu Petrar si Tamas Gal!

Flaviu Petrar si Tamas Gal Specialisti in Inchiderea Vanzarii (Closer)!
Contact: 
Tel: 0740035393 / 0755143642 
Mail: info@trainer-vanzari.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *