Trainingul Jedi

 

 

Depaseste-ti obstacolele!

 

Dezvoltarea comunicarii specifica agentilor de  vanzari. Controlul si intelegerea teoretica si practica a celorlalti.

 

e79b502baabc8b013050a77cd2d4c603

 

Care este targetul:

Agentilor de vanzari, trainerilor interni, directorilor de vanzari, managerilor seniori, businessmanilor, managerilor de firma. Sau oricarei alte persoane aflate intr-o relatie cu un client sau care detine o functie de conducere.

Rezultate asteptate:

Ajungerea la un nivel mai mare al comunicarii, depasirea unor obstacole interioare personale si depasirea propriei noastre experiente.

Tematica:

 1. Partile comunicarii (39 de exercitii)
 2. Elementele intentiei si indrumarii altora
 3. Elementele coordonari unei echipe

Trei zile consecutive, incepand de la ora 9:00 pana la 22:00.

 

Doar de 4 ori de an!

Sau de mai putine ori!

Depaseste-ti obstacolele!

Trainingul JEDI este despre faptul ca, NICIODATA NU NE OPRIM, DACA VREM SA ATINGEM UN TEL POZITIV!

JEDII sunt protagonistii unui film SF, care au creat pace in Univers si au rezolvat toate conflictele.

Multi conducatori de firme ajung in stadiul in care nu mai comunica cu subordonatii lor.

Dar in zadar!

Multora le este frica de oameni, unii sunt dezamagiti, sau nu sunt siguri pe ei insisi.

Iti promit ca la sfarsitul acestor 3 zile vei dobandi “importanta prezentului”

 

Succesul unui agent de vanzari dupa 5 zile:

Dupa 5 zile trecute de la JEDI, vreau sa-ti spun ca s-au schimbat multe in viata mea.

Dupa cele 3 zile eu sunt foarte entuziasmat si simt ca nu am fost niciodata la un training practic atat de bun niciodata. Abia astept sa merg sa-l mai repet!

Vad altfel lumea, oamenii, clientii, pe mine insumi ma vad altfel. Mi-am reevaluat relatiile, situatia mea.Este un sentiment foarte placut, sa stiu ca pot schimba lucrurile, nu doar sa jonglez cu preturile. Aceasta intentie pot sa o folosesc si in familie, asta este un lucru intr-adevar minunat. Bineinteles mai am mult de exersat, de perfectionat, de avansat!

MULTUMESC!

I. C.

Care este diferenta intre un training oarecare si un training JEDI?

Acum cativa ani am luat parte la multe traininguri, iar la sfarsitul fiecaruia eram foarte obosit, stors de puteri si intrebandu-ma mereu care este problema mea. Acest training JEDI m-a reincarcat cu energie, mi-a oferit un impuls vietii mele incat, acum sunt plin de viata si teluri. Mi-ar placea sa-l duc pe colegul meu si pe sotia mea, iar eu, categoric, la vara o sa repet aceasta experienta.

Cu stima,

B. A.

 

Succesul unui participant la doi ani dupa program:

Draga Tamas!

Iti multumesc pentru pregatirea JEDI. Ce beneficii mi-a adus mie si firmei mele? Ultimii doi ani au fost cei mai remarcabili atat pe plan personal cat si pe plan profesional, am obtinut un rulaj mult mai ridicat si comunic mult mai eficient cu colegii si familia mea!

Mii de multumiri, Maestre!

Puterea si Cunostinta sunt deja ale noastre!

Multumesc,

Ioan.

Succesul unui alt participant:

Draga Tamas!

Iti multumesc pentru intrebare.

Deja, am avut doua situatii criza, peste care am trecut cu brio.

Apoi, m-am gandit la faptul ca pe vremuri stateam zile intregi si ma consumam pentru astfel de probleme, iar acum am trecut cu usurinta peste ele.

Am hotarat sa nu mai las ca nimic sa-mi consume energia. Pana acum toate evenimentele din jurul meu ma secau de puteri.

Acum si transmiterea unor informatii s-a simplificat pentru mine, datorita invataturilor acumulate.

Nici nu mai inteleg, de ce pe vremuri, complicam mereu lucrurile. As putea sa scriu un caiet intreg cu informatiile pe care le-am acumulat in urma programului, dar de asta nimeni nu are timp. Poate, odata la vreun training de echipa o sa-ti povestesc, daca te intereseaza.

Iti multumesc frumos pentru aceasta oportunitate. Sunt sigura de faptul ca muti prieteni de ai mei au mare nevoie de acest curs. Acesti oameni o sa te caute.

Multumesc,

G. I.

 

Cunoaste adevarata PUTERE!

Succesul consta in capacitatea fiecaruia de a comunica mai eficient, mai convingator. Mai ales in domeniul vanzarilor. Comunicarea nu este deloc usoara, cand suntem pusi fata in fata cu sentimentele si reactiile oamenilor, sau cand nu primim raspunsuri clare de la oameni, cand unii deviaza de la subiect sau nu mai sunt atenti.

Aici poti sa inveti cum sa iti depasesti vointa, confuziile si sa reusesti sa ajungi la o comunicare corecta cu oamenii.

Un manager este o persoana care isi imparte sarcinile cu altii.

A fost foarte bine! Multumesc,

R. M.

Pe parcursul programului, am invatat cum sa deleg eficient. In afara de asta, am reusit sa indrum o echipa, fara niciun fel de problema.

Multumesc!

I. Z.

Pot sa-mi depasesc intentia in tot felul de imprejurari, in preajma oamenilor, a unor echipe. Constient, pot porni anumite actiuni si de asemenea, le pot si opri. Relatiile de control si eficienta au crescut.

T. S.

De acum incolo, oricand, in orice imprejurari o sa fiu capabil, sunt capabil sa-mi depasesc vointa si cunostintele. Problema va fi rezolvata, iar daca va trebui, voi rezolva situatia prin intermediul altui om. Toate acestea reusesc sa le fac atat in munca mea de zi cu zi cat si in viata personala.

Multumesc,

M. K.

Avem nevoie de astfel de colegi, care sa poata sa duca la bun sfarsit sarcina pe care o primeste de la lider.

De aceea, poti beneficia de pregatirea JEDI!

Inscrie-te ACUM!

Termeni si conditii:

 • La ora stabilita, toti participantii programului, se vor prezenta fara intarziere si pregatiti pentru curs.
 • Vei lua parte la program de la inceput pana la sfarsit.
 • Participantii se vor prezenta la training fara sa fie sub influenta drogurilor, calmantelor, somniferelor sau alcoolului, ci doar odihniti. Pe parcursul celor 3 zile nu se vor consuma cele amintite mai devreme.
 • Cazarea, masa celor 2 nopti si 3 zile, va fi asigurata de participanti.
 • ATENTIE: in ziua a doua de training se vor efectua exercitii fizice medii si multa miscare. De aceea, din pacate persoanele cu handicap in carucior cu rotile, carje etc. nu pot participa la acest program. Uita-te la poze, videoclipuri si vezi la ce te poti astepta.
 • Daca esti purtator de lentile de contact, in prima zi sa nu vii cu ele, poarta ochelari, pentru o ora jumate vei sta cu ochii inchisi.
 • Oameni bolnavi de inima, care au febra in momentul de fata, cei care sufera de tulburari de panica, cei care folosesc calmante, care consuma droguri etc. sa nu se prezinte la curs, pentru ei nu va functiona.
 • Ar fi indicat, ca in fiecare zi, sa ai la tine 3 litri de apa, sa iti ajunga si pentru a evita plimbarile prin hotel pentru a cumpara apa.
 • Cine intra aici, lasa deoparte sperantele, nu exista garantie si nici returnarea banilor. In prima zi, incepand de la pranz vom lua in considerare toate contractele, daca ai platit atunci haide, nu exista cale de intoarcere. Iar daca nu te prezinti si ai platit, iti multumim pentru donatie. Daca intervine ceva personal, contractual se poate amana in decurs de un an.

Imbracaminte:

 • blugi, pantaloni de panza, pantofi sport, tricou polo, tricou simplu, eventual, daca se poate haine de timp liber. Pentru a doua zi, trebuie neaparat  schimbate hainele, pentru ca vom transpira, nu indic haine scumpe a doua si a treia zi, se pot rupe.

 

Inregistrare prealabila:

Doar de 4 ori (maxim) pe an!

Maxim 10 traineri principali.

Maxim 30 de participanti noi, maxim 10 participanti care repeta trainingul.

 

Urmatoarea data:

Urmatoarea data va avea loc pentru ultima data anul acesta in noiembrie 27-28-29.

23 de locuri sunt deja ocupate, mai sunt 17 ! Grabeste-te!

3 zile consecutive de la 9:00-22:00  cu pauze.

Sosirea in fiecare zi pana la 8:45 maxim!

 

Locatie:

 

Cazarea trebuie platita in ultima zi de training iar la cerere,  hotelul va emite si o factura fiscala.

 

Suma:  4.500 ron

Datele de Facturare:

Firma: Profiagent SRL-D

CUI: 30651825

Cont Bancar: RO55BTRLRONCRT0217009201

 

 

Produs* :
Nume :
Prenume :
Email :

 

 

Nota: Acordul si plata dumneavoastra pentru un produs inseamna o comanda ferma, nu exista returnarea banilor. Daca ai platit si nu te prezinti la training iti multumim pentru donatie. Daca intervine ceva personal, contractul se poate amana in decurs de un an.